Friss topikok

WoW!.!

Sh4d3 2010.07.20. 00:45

Az "actions bar"on minden helyre szügség van. Egy igazi healer shaman mindenre felkészül :P

Egy mount vagy mondhatom úgy is, hogy hátas a sok közül azt hiszem mára már bőven meghaladta a 100-at , ide tartozik a motor is :)

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valkyre.blog.hu/api/trackback/id/tr562162575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stockhy 2010.07.28. 16:39:48

Üdv.
Kíváncsi vagyok azokra a 80asokra akik ölték őket. És ha tudod a videót ide is linkeld be.
A nevedet nem találtam a lexikonban így nem tudhatom,hogy te hanyas szintű vagy és milyen cuccaid lehetnek.
Benganak igencsak erös az aoeja 800-900akat sebez belém ami igencsak sok. Gondold el,hogy akkor egy 50-60as tagba mennyit sebezhet. 1500körül simán főleg aki nem HK-s.

Criminal-al és Hefivel egy csoportban voltam bár én Keterben boltot nyitottam,de ők is haltak nem keveset.
Az,hogy nekik ront egy csapat alacsonyszintű nem jelenti azt h csaltak. A kijelölhetetlen bubi azonnal eltünik amint lősz egyet és attól,hogy bolondítva volt még letehette előtte az AoE-t amibe belehalhatsz simán.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a nevekre meg a videóra.

Stockhy 2010.07.28. 16:54:21

Előbb nézd meg h Criminal milyen cuccokkal rohangál.Felbuffolva még kevesebbet sebzel jájuk akiket meg felsoroltál nincs közöttük íjász aki leszedte volna róla azokat.És a széláldást se felejtsd el. Monicas állandóan laggol Sexy-re én is lazán belecsapom az 1000-es sebzést mivel javarészt dungis cuccokkal rohangál. Mellesleg még mindig nem árultad el,hogy ki vagy.
Megszégyenítettük magunkat? Ember. Üres szavakkal és vádakkal dobálózol. Eddig semmi bizonyítékot nem mutattál. Linkeld a videót meg azt,hogy ki mennyit sebzett rá. Akkor talán elhiszik a support tagok is.

Hephaisztosz 2010.07.28. 16:55:52

:D ez egy vicc amit írsz.
A felsorolt játékosok már full feketék voltak és hát közel sincs olyan cuccuk nekik mint nekem és Criminalnak. Criminalnak meg ne felejtsd el +20-as a 38-as fegyoja. Nyugodtan küldhettek videot, ugyse tudnak mit csinálni velünk, mert nem csaltunk. Egyszerűen erősek vagyunk és ennyi. Meg szerinted mit ér ellenem egy rakat kis szintű játékos, amikor 273 az ÜGYESSÉGEM. Még Benga is szokott MISSelni rám és az nagy szó. Hát akkor mit akar Messalina, Sexy meg a többi :D MISS, MISS hatan ütöttek.

Stockhy 2010.07.28. 16:55:54

Mint említettem hiába van futtatva ha az AoE-t már lerakta. Mivel bizonyítani nem akarod vagy nem is tudod így teljesen feleslegesek a hozzászólásaid hisz üres szavak és vádak.

Stockhy 2010.07.28. 17:13:16

Mondom. Ezek üres vádak. Ha van bizonyítékod és alátámassza azt h csaltak akkor elhiszem.
Ennyi erővel én is állíthatnám pár tagról,hogy csaltak mégsem teszem mert nem tudom bizonyítani.

Stockhy 2010.07.28. 17:14:59

Nyugodtan küld el :) Úgysem csaltak így nyugodtak vagyunk :)
Olvass utána dolgoknak,hogy mi van akkor ha 100%osan fekete a fejed és alapból nincs jó felszerelésed ;)

Hephaisztosz 2010.07.28. 17:18:09

Meg NEKEM NE VADASKODJ. Mit kepzelsz TE?
EN NEM VAGYOK, OLYAN MINT QH.
Tisztessegesen szoktam jatszani ha nem hiszed hat a TE BAJOD.

Pukiii · http://imagerz.com/QEMQWEtvAwJQXghMFQVR 2010.07.28. 17:22:46

Figyi ocsike etruszk ha akarna se tudna kezelni azt a karit nem roszbol a tobieket siman lehet olni ha nem csopibubiznka (ami sozkasuk amint kicsit adrenalinos a szitu)te szegyenited magad azzal h idejossz es jacod a nagyot h van egy videod amin ket eros es jo jatekos oli a derioni oldalt!ha gondolod alairast szerzek neked toluk! :)

Hephaisztosz 2010.07.28. 17:28:12

HACKU nem valami sok vizet zavar meg most sem fogod fel??? Annyit Misseltek ram hogy öröm volt nezni :D

Hephaisztosz 2010.07.28. 17:36:12

Te tényleg HÜLYE vagy na jól van, majd meglátjuk BANNOLNAK-e. De előre megsúgom neked, hogy NEM fognak.
Na szia.

Pukiii · http://imagerz.com/QEMQWEtvAwJQXghMFQVR 2010.07.28. 17:46:44

JA es a kijelolhetetlen bubibol kiszedlek mint a szel...es nyugodj mar meg lecives ne zaklasd fel magad ennyire rosszat tesz...

Pukiii · http://imagerz.com/QEMQWEtvAwJQXghMFQVR 2010.07.28. 17:47:52

ja es rexike...derioni oldal fele bevalja neked h csal a masik fele csak akkor ha 2napig beszelgecc veluk(tisztelet a kivetelnek)

Stockhy 2010.07.28. 17:58:44

Rexike. Kicsit sem ciki számunkra.Sőt. Ez inkább nektek ciki. Semmi segédeszközhöz nem nyúlunk.Nincs rá szükségünk ellenetek. Ez majd a support is befogja bizonyítani. Az ,hogy 1 lövésből megölte nem lehetetlen. Hackhunak 3000élete van Orvlövésszel egy 80as kari aki 20-as craftolt fegyóval rohangál rálő egy kritet úgy h fekete a feje és nincs rajta buff. a papok meg a fizikai ellen gyengék :)
Az eventes sztorit meg ne keverd bele. Az teljesen más tészta. Senki nem sírt,csak felháborító. Pont itt írnám le azt is,hogy érdekes módon kik nyerték meg azokat a fegyvereket. Puszta véletlen,hogy a GM-ek céhéből nyerték meg őket? Ha csalókat akarsz nézz körbe a saját területed környékén. A másik meg az hamár felhoztad Hackhu-t. Pont ő az aki nem tartja be a szabályokat. Gondolok itt a portál láthatatlanságból való támadásra.

Estuckers 2010.07.29. 18:50:54

bocs h beleszolk

de ezt már nézni se birom....
mindenkinek világos hogy ez szimpla féltékenység
egyszerüen nem birod hogy nagyobak,jobbak,erösebbek
és elmondom neked hogy azok is maradnak te akármit csinálsz. Mert ök nem vádaskodnak meg magyaráznak hanem fejlödnek,fejlesztekek,és gyakorolnak.
Nem dicsérni akarom öket de ez IGY VAN

hagyd abba ezt a kis féltékenységi hadjáratot te is leszel nagy ...
És majd röhögve ölöd a kicsiket

és elmondom neked hogy hiába vagytok sokan ha kicsik vagytok ha egy kicsi nem sebezi meg akkor 10 kicsi sem fogja
majd te is fogod a kicsiket ölni DE ne félj ott leszünk.....

Pukiii · http://imagerz.com/QEMQWEtvAwJQXghMFQVR 2010.07.30. 12:43:10

rexike ne nyomasd mar ezt a bubit te telleg huje vagy leirtam h siman kikaplak csak tudni kel jacani...ennyi...megcer meghalom ezt a bubit mar kitiltlak az oldalrol...

Santaangel 2010.07.31. 00:15:18

Hefa ... tenyeleg erös vagy..... Rexike10 szerintem nem tudja mit beszél.... Ma 1 csapásból lecsaptál rolam 3300 at :)Be kell ismerni ami jó az jó :)

VeteranKabal 2010.08.01. 13:54:34

Srácok!!! Döbbenten látom, hogy Imo csinált egy wow-os rovatot és Ti meg a GoA-s hülyeségekkel irkáltátok tele...
------------------------------------------------------ A lényeg: a GoA-ban nem az fog előre jutni aki sokat gyakorol, jól játszik hanem az, aki jó sokat rákölt erre a silány wow-klónra! A goA-ban nem lehet elérni magas szintet sem pénzért vett előny nélkül-ez szánalmas- tekinve, hogy a játéknak gyakorlatilag nincs szinvonala! Mi az, hogy csinálj meg 50 pecsétet egy szintért??? (vagy menj titkosra...)-ez szerepjáték? Hol van a készítők oldalán a kreatívitás, a változatos küldetések? A játék minden porcikáján látszik, minden nap amikor felmész éreztetik veled, hogy kell a pénz a készítőknek. Ezzel nem lenne gond, de cserébe elvárnék szinvonalat is. Ehelyett mi van? Pecsét szarásig, óvodás küldik, lagos TF, eggyenkasztok (ez alatt azt értem, hogy az egyes kasztoknak naggyából ugyanarra kell fejlődnie), kevés használható felszerelés (azt is gyártani kell), és persze a HK-s életpoti(ez a legjobb, ha van pénzed élsz, ha nincs, dögölj meg)!
------------------------------------------------------
Dióhélyban ezért hagytam abba ezt a csodálatos "szerepjátékot".

confeesor 2010.08.09. 22:26:00

Felhívom mindenki figyelmét,ez a valkyre céh blogja.ha írogatni akartok,és okoskodni,csináljatok magatoknak egyet.minden ilyet,aki nem ide tartozik,és okoskodik,azt kitiltom a blogról,törlöm a kommentjét.légyszíves beszélgessetek máshol.ilyen rexi félékre szerintem itt senki nem kíváncsi.

VeteranKabal 2010.08.18. 19:38:38

Apropó Action Bar!

Imónak igaza van, mind az 5 Action Bar-ra szükség van, sőt kell még hely! A wow készítői a krónikus helyhiányra is találtak megoldást, nem is akármilyet! A játékban bárki létrehozhat magának MAKRÓT. Mi az a Makró? Gyakorlatilag parancs(ok) amivel több funkciót rendelhetünk az általunk választott ikonhoz. Pl: azokat a skilleket amiket egymás után mindig ellövünk, egy ikonnal tudjuk aktiválni, ezzel helyet spórolva az Action Bar-on. Természetesen nem egy kattintásra fog aktiválódni az összes Skill amit a makróhoz rendeltünk sőt, mégcsak nem is lövi el őket autómatikusan. Ettől függetlenül a makró hasznos, tessék használni!!!
süti beállítások módosítása