Friss topikok

Szabályzat modósítás

Tamura 2010.07.01. 02:49

 

Szabályzat változtatás

 Az alábbi szabályzat július 1-től lép életbe!!


A §2c pont kifejtése: rosszindulatú játék szabályzat


Semleges terület jelölésű megyékre semmilyen szabály nem vonatkozik, itt a hazai játékosokat védi a játékba beépített támadhatatlanság.

A Csataterekre vonatkozó szabályok:
1. Portál láthatatlanságból támadni játékost rosszindulatú játéknak számít.
2. Olyan játékos megölése, akiért nem kapsz Eredmény pontot, és jelezte feléd, hogy a támadásod zavarja, rosszindulatú játéknak számít, de csak abban az esetben, ha a támadás előtt jelezte azt és a cselekvésével nem akadályozza más játékosok harcát (nem egy csata közepén csinálja). A zavarás jelzése a leülés vagy letérdelés.
3. Kriptában 44. szinttől nem támadhatsz más játékost.
4. A titkos iratokra nem vonatkozik semelyik szabály.
5. A céhek által birtokolható területekre (várakra) nem vonatkozik semelyik szabály (hogy lehessen gyakorló pvp-ket tartani, vagy céhcsatákat, ahol a jelenlévők megegyezéssel egyedi szabályokat tudnak alkotni).

Tehát mostantól lehet a káosz szerzetesnél és a portálnál is ölni, ha ez nem ütközik a fenti pontokba.

Hogyan állapíthatom meg, ki után kapok Eredmény pontot?
Először is a nálad 10 szinttel kisebb játékos megölése után nem kapsz eredmény pontot. Továbbá a 3.3 patchben bevezettek egy változtatást, mégpedig azt, hogy egy játékos után aszerint kapsz Eredmény pontot, hogy mennyire szürke a feje. 100% szürkeség után nem kapsz érte eredmény pontot. A szürkeséget immár te is látod az ellenfeled fején, ha rámész, azt is látod, hogy százalékosan mekkora.



Példák
- ha egy játékos mobokat öl a küldetéséhez, és közben megöli egy ellenséges játékos, aki kapott érte Eredmény pontot, NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha megölsz valakit, aki éledés után visszatámad, akkor az újbóli megölése NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK még akkor sem, ha nem kapsz érte Eredmény pontot;
- ha csatatéren bárki bárkit megöl a portálnál vagy a káosz szerzetesnél, az NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha csatatéren az úton PvP party van, valaki meghal, majd a csatatér közepén letérdel, akkor az ő megöléseNEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha tikos iraton megölnek a kezdő területen vagy a monknál, NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha megölsz egy játékost, akinek 100%-osan szürke a feje és ül vagy térdel, ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK MINŐSÜL, TILTÁST KAPSZ;
- ha egy játékos leül vagy letérdel, majd letámad, a megölése NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha egy játékos feje 50%-osan szürke, de ül, a megölése NEM MINŐSÜL ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK;
- ha egy játékost portál láthatatlanságból kábítasz, stunnolsz, fagyasztasz, vakítasz stb., majd úgy ölöd meg,ROSSZINDULATÚ JÁTÉKNAK MINŐSÜL, TILTÁST KAPSZ.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valkyre.blog.hu/api/trackback/id/tr852122236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása