Friss topikok

Tüttyölt ratyli

stew 2010.04.27. 00:12

Tüttyölt Ratyli

Hozzávalók:
Másfél kiló nyersratyli
egy jókora pese
2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)
3 csipet cihánta
4 ölej csikmány
kb.5 zamecsli
1 suttyonyos petrecel
1 véka vatyek

Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valkyre.blog.hu/api/trackback/id/tr141954425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillantos 2010.04.27. 00:22:59

Stew!!!
Mondd el milyen az íze?! :)

Todloki 2010.04.27. 09:28:35

ÓÓÓÓ Stewe nagyon 1 vadista szandál vagy:D:D Honnan pattant ki ez a kaja:):)

F3NY 2010.04.27. 23:15:44

nincs is jobb mint egy jó kis Tüttyölt Ratyli , de rég is ettem :)
Ez nagyon vicces volt.
süti beállítások módosítása