Friss topikok

Fejlődés titkosiratban (lvl 21-71)

xSleipnirx 2010.04.16. 06:47

Nos akkor enyhítve Tamura információ éhségén - és remélhetőleg többekén is-, igyekszem összefoglalni, hogy mely helyszínek alkalmasak a gyors fejlődésre az egyes titkosiratokon belül.

1. LVL 21-31

Tarat. A leggyorsabb fejlődést ezen a fejlettségi szinten a pókok és skorpiók biztosítják. Rengetegen vannak, jól össze lehet őket húzni és ugye nem lőnek :). Fellelhetők Rekman falu mellett (a domb alatt), a Horusföldről jövő út másik oldalán. Lvl 26-27-től érdemes kicsit északabbra sétálni és csontvázakat ölni. Ezek között sajnos vannak lövöldözős mobok is, de egyáltalán nem vészesek. Több EXP-t adnak, mint a pókok és skorpiók és ők is szépszámmal megtalálhatóak az említett térségben.

2. LVL 31-41

Nezak. Véleményem szerint a legjobb titkosirat (talán az 51-es vetekszik még vele). Három fő helyszínen pusztíthatjuk az ellent, ezzel gyarapítva tapasztalati pontjainkat. Alacsonyabb fejlettségi szinten mindenképp a macskákat javaslom a mágiaiskola tőszomszédságában. Jól összehúzhatók a mobok, viszont ha valaki nagyon jó fegyverrel rendelkezik, akkor hipergyors lesz az ölés és elég sokat kell várni az újraéledésükre. De garantált a gyors fejlődés. Lvl 24-25-től javaslom berhir kertjét. Itt találkozhatunk a farkasokkal és hárpiákkal. Keményebb dió, mint a macskák, viszont lényegesen több EXP-t adnak. Szépen összehúzható mindkét faj. Arra vigyázzatok, hogy a hárpiák között jelenik meg időnként Gariant, aki egy magas szintű boss és elég nagyokat oda tud sózni. Sőt még stunnol is :).  Még egy fontos információ. Berhir kertjében jelenik meg időnként a "gomba" is. 1v1-ben elég nehéz leverni egyes kasztoknak. Íjásszal, harcossal simán megy. Varázslóval nekem csak párban sikerült kicsinálni. Kommentben majd írhattok az ilyen irányú tapasztalataitokról. Gombát azért jó ölni, mert ha szerencsés vagy, nagyon jó kis cuccot dob :). A harmadik helyszín -amit én speciel annyira nem szeretek- a rózsák kertje. Itt óriások vannak. Viszont nincsenek túl sokan és leölésük után sokat kell várni az újraéledésükre. EXP terén a macskák és a farkasok között vannak. A 21 titkosirattól kezdve szinte a nap 24 órájában mindig teltház van. Tehát ha módotokban áll, kérjetek partyt valakitől, hogy a taktikai radart be tudjátok élesíteni. Ez azért fontos, mert ha ellenség (derioni) közeledik, akkor időben fel tudtok készülni a védekezésre, illetve ellentámadásra. Iratban alapszabály: mindig légy résen!

3. LVL 41-51

Hod. Számomra ez a legkiábrándítóbb titkosirat. Kevés a jó mob és sokan kell, hogy osztozzunk rajtuk... Ráadásul úgy éreztem magam itt, mintha a hupikék törpikék mesefilmbe csöppentem volna... Igazából két helyszín van, ahol lehetséges a gyorsabb fejlődés. Az egyik a Hod közepén lévő falutól délre lévő tavas terület. Itt húsevő növényeket gyilkolhattok. Sajnos elég nagyokat sebeznek és nem lehet őket igazán nagy kupacba összehúzni. A másik - szerintem jobb terep- a pumák vidéke. Ez a terület Hod délkeleti részén található. Elég jól összehúzható mobokat találtok itt és vannak is elegen. Ez az irat sajnos ennyi, több szót nem is érdemel.

4. LVL 51-61

Tyconteroga. Nem rossz irat. Itt szerencsére három helyszín is akad a gyors fejlődésre. 51-53 között mindenképp a fekete lovagok tömeges pusztítását javaslom a démon háromszögben. Elég sokan vannak és lvl 53-ig az EXP is jó. Arra vigyázzatok, hogy ennek a területnek a déli részén találkozhattok egy-egy fekete templom lovaggal is. Ezek erősebbek a társaiknál és nagyobbat is ütnek. És a HP-jük 6792, durván háromszorosa a fekete lovagokénak. A másik helyszín tycon központtól északkeletre található. Itt krokodilokkal fogtok találkozni. Több EXP-t adnak, mint a lovagok, viszont kevesebben is vannak. Ez egy opcionális lehetőség arra az esetre, ha a legjobb helyszín foglalt lenne. És akkor jöjjön a legtutibb placc: ez a sötét elfek utolsó erődjeként szerepel a térképen. Itt rahurokat fogtok találni. Erősebbek az előzőeknél, nagyobbakat is ütnek. Viszont cserébe több az EXP. Lvl 60-ig ajánlott itt tevékenykedni. Még egy tipp. Bármennyire is hosszadalmas és fárasztó, maradjatok iratban lvl 60 végéig, vagy akár 61-ig is. Ha ezután csináljátok meg az 59-es múlt küldetést, rögtön lvl 62-re fogtok ugrani.

5. LVL 61-71

Blonea. Hát, nekem első nekifutásra nagy csalódás volt ez az irat, de azért sokat ki lehet hozni belőle szerencsére. A legjobb helyszínek: Darelli falutól nyugatra. Itt gülüszemeket találtok. Elég sokan vannak és lvl 65-ig szépen is adják az EXP-t. Szerencsére az elhelyezkedésük is optimális. Mire egy kör végére értek, az elején már pont újraélednek. Pumák. Őket a krátertől kelet, északkelet irányban találjátok. Egész jól adják az EXP-t, csak szerintem eléggé szét vannak szórva. LVL 67-68-tól érdemes a kémeket gyilkolászni. Őket a Pumák mellett találjátok az épületek alatti részen. Amíg csak tudtok, maradjatok bent ebben az iratban (lvl 72-nél sajnos kidob). Ugyanis a 71-es irat szánalmas lesz.

6. LVL 71-

Hát nem is tudom mit írjak. Illet volna a játék végére egy frenetikus iratot összehozni. Ehelyett vannak 200-at sebző farkasok, medvék és egyéb állatok össze-vissza szétszórtan a havas tájon. Egyelőre még nem volt idegzetem huzamosabb időt eltölteni ebben az iratban...

Végszóként szeretném még megjegyezni, hogy a fejlődésetek akkor lesz igazán dinamikus, ha EXP potit is használtok. lvl 31-51 ig egyetlen potival garantált a 2-3 szint meglépése. Persze csak akkor, ha elég kitartóak vagytok. A személyes rekordom 3,5 nap alatt lvl 51-ről 61-re :D. Fontos tudnotok, hogy minden iratban elég nagy a konkurencia. Ha derioniak próbálnak kiszorítani titeket, mindenképp csoportosan zavarjátok el őket. Ez hatásos szokott lenni. Persze vannak olyanok is akikkel meg lehet beszélni dolgokat, de ez a ritkább eset. Hát ennyi.

Jó fejlődést kívánok mindenkinek!

 

Üdv:

 

Sleipnir/TutosMajoris

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valkyre.blog.hu/api/trackback/id/tr411925479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lelketlen 2010.04.16. 08:09:37

Köszönjük a leírást. 2 helyet említenék meg. lvl41-51 a pumák mellett ott vannak a fák is kicsit fentebb, amiket szintén jól össze lehet húzni.
illetve lvl 51-61 között jó a Destroyed village of Pendra, ami a küldetés szellemeket adja, mivel 5 sima mobra jut egy mágikus és ha ügyes vagy össze tudod őket úgy húzni, hogy egy aoe-ban kb 10-18 mobot is ki tudsz fektetni. illetve 2 meber elfér egymás mellett és szinte folyamatosan tud haladni. Annyi, hogy a falon belül több a mob.
lvl61-71 meg a gülüszeműek felett ott vannak a Fák is, amiket szintén elég jól lehet húzni és kb lbl65ig azok is elég jók.

Tamura 2010.04.16. 13:32:20

remek - köszönöm mindketöttöknek

xSleipnirx 2010.04.16. 13:46:23

Köszönöm a kiegészítéseket.

xSleipnirx 2010.04.16. 13:48:46

Bocsánat, lvl 41-51, Hod. Nem húsevő növényeket akartam írni, hanem húsevő fákat. Tehát egyre gondoltunk lelketlen barátommal, csak én rosszul fogalmaztam. Elnézést érte. A helyszín stimmel, csak a mob neve nem.

stew · http://valkyre.blog.hu/ 2010.04.16. 14:04:44

Annyit fűznék hozzá, hogy azokat a mobokat akik lövöldöznek egy fa vagy egyéb tereptárgy megkerülésével szintén össze lehet húzni. Mert olyan poziciót keresnek ahonnan lőni tudnak rád így szépen egy helyre állnak szinte "ide tedd az aoe-t" felkiálltással:D

shadask (törölt) 2010.04.17. 14:11:37

Egy kicsit az 51es titkost kiegészíteném. mivel igen kicsi a valószínűsége, hogy egyedűl tudod farmolni a Rahukat, így maradj kívűl.
Mert: 14 Rahuro van kint, azokat két kupacban leszedhetőek. Ne várj, menj tovább, kroggerekhez ott játszva összelehet húzni 12-14db-ot. Mehetsz tovább a sötét kisértetekhez akikből szintén egy 12 könnyedén összehúzható. És már mehetsz is újra a rahukhoz. Számokban: 14 Rahuro: 2800 tp
14 Krogger 2800 tp
12 Sötét kisértet: 2400 tp
Tehát, egy köröd : 8000 tp holtidő nélkül.
süti beállítások módosítása